Een carrière in engineering

Wij zijn specialisten in IT recruitment en de juiste carrière uitstippelen voor jou is wat ons drijft!

Net afgestudeerd in een bouwkundige richting? Of heb je al een aantal jaren ervaring opgebouwd in de houtsector? Bij ons ben je aan het juiste adres om je carrière in de bouw- of houtsector een boost te geven!

Wij zijn specialisten in engineering en de juiste carrière uitstippelen voor jou is wat ons drijft. Dankzij onze uitgebreide HR-kennis detecteren wij jouw carrièreopportuniteiten en begeleiden we je in je zoektocht naar de ideale vacature in het juiste bedrijf. Wij zijn gegroeid uit House of HR, al jaren de marktleider in profielen voor de bouw- en houtsector. We kennen jouw sector dus als geen ander.

Wij vertrekken steeds vanuit jouw profiel en wensen, gaan op zoek naar bedrijven en sectoren die bij jou passen, geven je advies en verbreden je blik op de oneindige mogelijkheden binnen de engineering sector.

Zoek je een job in een studiebureau, bij een aannemer, in een schrijnwerkerij of meubelbedrijf, als werfleider, projectleider, tekenaar, calculator, bouwkundig tekenaar , landmeter, stabiliteitsingenieur, interieurarchitect,…? Welke richting jij dan ook verkiest, voor technische profielen zoals jij zijn wij de juiste partner. Wij geven je carrière een boost!

Net afgestudeerd in engineering of al enkele jaren ervaring opgebouwd als ingenieur? Zin om carrière te maken in (elektro)mechanica, techniek of misschien wel life science? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn specialisten in engineering en de juiste carrière uitstippelen voor jou is wat ons drijft! Dankzij onze uitgebreide HR-kennis detecteren wij jouw carrièreopportuniteiten en begeleiden we je in je zoektocht naar de ideale vacature in het juiste bedrijf.

Wij vertrekken steeds vanuit jouw profiel en wensen, gaan op zoek naar bedrijven en sectoren die bij jou passen, geven je advies en verbreden je blik op de oneindige mogelijkheden binnen de engineering sector.

Zoek je een job in een studiebureau of technische conceptuele richting, als werfleider, projectleider, service engineer of sales engineer, als machinebouwer, in chemie, milieu, voeding of farmaceutica? Welke richting jij ook uit wil gaan, voor een engineering profiel zoals jij zijn wij gegarandeerd de juiste partner. Wij geven je carrière een boost!

Haal meer uit uw recruitment

Haal meer uit jouw recruitment.

“Onze rekruteringsspecialisten van CTRL-F gaan op zoek naar de geknipte persoon voor jouw bedrijf.”

Onze persoonlijke, candidate driven aanpak betekent dat wij onze kandidaten door en door kennen en jou meteen een goede match kunnen voorstellen. Door onze 360° approach beheren we het volledige rekruteringsproces van A-Z, tot in het kleinste detail, zowel met klant als kandidaat. In de war for talent zijn wij jouw geheime wapen!

Haal meer uit uw recruitment