Een carrière in Finance

Wil je carrière maken in accounting, audit, of misschien wel binnen een finance afdeling van een bedrijf? Bij ons ben je aan het juiste adres!”

Specialisatie Finance

Wij zijn specialisten in finance en de juiste carrière uitstippelen voor jou is wat ons drijft! Dankzij onze uitgebreide HR-kennis detecteren wij jouw carrière-opportuniteiten en begeleiden we je in je zoektocht naar de ideale vacature in het juiste bedrijf.

Wij vertrekken steeds vanuit jouw profiel en wensen. Daarna gaan we op zoek naar bedrijven en sectoren die bij je passen. We geven je advies en verbreden je blik op de oneindige mogelijkheden binnen de hele brede finance sector.

Zoek je een job in een boekhoudkantoor, bedrijfsrevisor, groot bedrijf of  verzekeringskantoor? Wil je groeien in je rol als accountant, auditor, tax consultant, fiscalist, boekhoudkundig medewerker, financieel analist, credit controller, finance manager, specialist in verzekeringen,…? Welke richting je ook uit wil, voor finance profielen zoals jij zijn wij de juiste partner. Wij geven je carrière een boost!

Haal meer uit uw recruitment

Haal meer uit jouw recruitment.

“Onze rekruteringsspecialisten van CTRL-F gaan op zoek naar de geknipte persoon voor jouw bedrijf.”

Onze persoonlijke, candidate driven aanpak betekent dat wij onze kandidaten door en door kennen en jou meteen een goede match kunnen voorstellen. Door onze 360° approach beheren we het volledige rekruteringsproces van A-Z, tot in het kleinste detail, zowel met klant als kandidaat. In de war for talent zijn wij jouw geheime wapen!

Haal meer uit uw recruitment