Een carrière in IT

Wij zijn specialisten in IT recruitment en de juiste carrière uitstippelen voor jou is wat ons drijft!

Specialisatie IT

Je hebt al enkele jaren IT-ervaring op de teller, volgde een IT-opleiding of beschikt gewoon over een gezonde interesse in IT? En je hebt zin om je carrière in IT verder uit te bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze kennis detecteren wij jouw carrièreopportuniteiten en begeleiden we je in je zoektocht naar de ideale job in het juiste bedrijf.

Wij vertrekken steeds vanuit jouw profiel en wensen. Daarna gaan we op zoek naar bedrijven en sectoren die bij je verwachtingen passen. We geven je advies en verbreden je blik op de oneindige mogelijkheden binnen de IT-sector.

Zoek je een job als helpdesk medewerker, System/Netwerk Engineer, Web Developer, IT Manager, Functionele Analist, Business Analist, Product Owner, Support Profiel, Application Developer, Algemene Developer, Product Manager, Hardware specialist, algemene IT medewerker,…? Voor alle profielen in de IT sector zijn wij je partner. Wij geven je carrière in IT een boost!

Haal meer uit uw recruitment

Haal meer uit jouw recruitment.

“Onze rekruteringsspecialisten van CTRL-F gaan op zoek naar de geknipte persoon voor jouw bedrijf.”

Onze persoonlijke, candidate driven aanpak betekent dat wij onze kandidaten door en door kennen en jou meteen een goede match kunnen voorstellen. Door onze 360° approach beheren we het volledige rekruteringsproces van A-Z, tot in het kleinste detail, zowel met klant als kandidaat. In de war for talent zijn wij jouw geheime wapen!

Haal meer uit uw recruitment